Op. Dr. Murat Ercan Logo
Botoks Yüzün Hangi Bölgelerine Uygulanır? DİĞER BLOG YAZILARI
Botoks Yüzün Hangi Bölgelerine Uygulanır?

Botoks Yüzün Hangi Bölgelerine Uygulanır?

Konu güzellik ve genç kalmak olunca birçok farklı yöntem deneriz. Her yaşın bir güzelliği olsa da parlak, sağlıklı ve genç bir cilt için pek çok yola başvurduğumuz zamanlar olmuştur.

Konu güzellik ve genç kalmak olunca birçok farklı yöntem deneriz. Her yaşın bir güzelliği olsa da parlak, sağlıklı ve genç bir cilt için pek çok yola başvurduğumuz zamanlar olmuştur. Cilt bakımı, peeling, bakım kremleri gibi uygulamalar tabii ki cildimizin genç kalmasında yardımcı olur. Ancak yaşlanmanın getirdiği etkiler ile zamanla cildimizin yıpranır, yorgun bakışların belirir ve yüzümüzde sarkmalar ve kırışıklıklar meydana gelebilir. Yüzdeki kırışıklıkların giderilmesi ve cildin yenilenmesi için son dönemlerde popülerliği yükselmiş olan botoks uygulamalarına başvurulmaktadır.

 

Botoks Uygulanabilen 

Botoksun en çok uygulandığı ve sonuçların oldukça başarılı bölgeler kaş arası, alın çizgisi, dudak bölgesi ve göz çevresidir. 

 

Kaş Arası Botoks Uygulamaları: Kaş arasındaki kırışıklık ya da çizgilerin yok edilmesi amacıyla uygulanan botoks işlemleridir. Yaşlanmaya ve kaş çatmaya bağlı kırışıklıkların belirginliğini ortadan kaldırmaya yardımcı olur. 

 

Alın Bölgesi Botoks Uygulamaları: Alın bölgesi gençken pürüzsüz ve gergin yapıdadır. Ancak yıllar geçtikçe alın bölgesi kırışmaya ve çizgiler oluşmaya başlar. Bu bölgedeki kırışıklıkları ve çizgileri ortadan kaldırmak için botoks tercih edilebilmektedir. 

 

Göz Çevresi Botoks Uygulamaları: Kaz ayaklarının giderilmesi ve kaş kaldırma gibi uygulamalarda kullanılan botoks işlemleri, bu bölgelerde oluşmuş kırışıklıkların giderilmesinde ve sıkı bir cilt görünümünün ortaya çıkmasında yardımcı olur. 

 

Dudak Çevresi Botoks Uygulamaları: Dudak çevresi uygulamaları; dudak çevresindeki kırışıklıkları azaltma, yaşlanmaya bağlı dudak çevresinin aşağıya düşmesi ve gummy smile dediğimiz üst dudağın kısalığından dolayı diş etlerinin gözükmesi problemine çözüm bulmak için uygulanan botoks işlemleridir. 

 

Genç hissettiğiniz kadar genç görünmek, botoks uygulamaları ile imkansız değildir.

BİZE ULAŞIN

[email protected]

ADRES
Hoşnudiye Mah. 746. Sok. No:13/64 Soho Business Center Tepebaşı/Eskişehir

YOL TARİFİ AL

TELEFON
0 552 603 87 26


BİZİ SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN

Op. Dr. Murat Ercan Facebook Op. Dr. Murat Ercan Instagram Op. Dr. Murat Ercan Whatsapp

İLETİŞİM FORMU

Adınız
Soyadınız
Telefon Numaranız
E-posta Adresiniz
Mesajınız

Whatsapp

RANDEVU AL