Op. Dr. Murat Ercan Logo
Dolgu Uygulamaları DİĞER BLOG YAZILARI
Dolgu Uygulamaları

Dolgu Uygulamaları

Dermal dolgu maddeleri yüz hatlarını azaltmaya, yüzdeki hacmi ve dolgunluğu geri kazandırmaya yardımcı olur. Doğal bir görünüm yaratarak pürüzsüz görünümünüzü geri kazandırır.

Neden Dolguları Kullanıyoruz?

 

Dermal dolgu maddeleri yüz hatlarını azaltmaya, yüzdeki hacmi ve dolgunluğu geri kazandırmaya yardımcı olur. Doğal bir görünüm yaratarak pürüzsüz görünümünüzü geri kazandırır.

 

Sonuçlar hemen görülür ve ameliyatsız bu seçeneğin etkisi, tedavi edilen bölgeye ve kullanılan dermal dolgu miktarına bağlı olarak yaklaşık 12-18 ay sürer. İstediğiniz hedefe ulaşmak için birden fazla enjeksiyona veya randevuya ihtiyacınız olabilir.

 

Kliniğinimizde en iyi tedavinin hangisi olduğununu belirlemek üzere muayene ile bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Daha sonra sizin için en büyük faydayı sağlayacak seçenekleri size yönlendiriyor ve birlikte bir tedavi planı geliştiriyoruz.

 

Dudak Dolgusu

 

Enjekte edilebilir bir hyaluronik asit dolgusu kullanılarak dudak büyütme veya dudak şekillendirme ile dudaklarınızı güzelleştirmenin minimal invaziv bir yolunu sunar. Ameliyata, maliyete veya kesintiye gerek kalmadan doğal görünümlü, dolgun, dengeli dudaklara sahip olun.

 

Dolgularla İlgili Sıkça Sorulan Sorular

 

Dolgular Nasıl Etki Eder?

 

Dermal Dolgular, tüm canlı organizmalarda bulunan bir madde olan hyaluronik asit içerir. Hyaluronik asit, doku hacminin korunmasına yardımcı olmak için su moleküllerini çekme ve bağlama konusunda önemli bir yeteneğe sahiptir. Hyaluronik asit, tüm türlerde ve doku tiplerinde aynı olan çok az sayıdaki maddeden biridir. Bu, doğal yaşlanma süreci sırasında kaybettiğimiz hacmin dolgunlaştırılmasına, şekillendirilmesine ve yenilenmesine yönelik gözle görülür sonuçların hemen alınmasına olanak tanır.

 

Hangi Bölgelere Sıklıkla Uygulanır?

 

Dolgular, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çok çeşitli estetik kaygıları tedavi etmek için onaylanmıştır;

 

Dudaklar

Göz Altı

Burun

Nazolabial Çizgiler

Elmacık Kemikleri

Çene Büyütme

Jawline (Çene Hattı)

Marrionette Çizgileri

 

Dolgular Ne Kadar Kalıcıdır?

 

Dolgular maddelerinin çözünme hızı, metabolizma, enjekte edilen dolgu maddesinin türü ve enjeksiyon alanı gibi faktörlere bağlıdır. Ortalama olarak hyaluronik asitli dermal dolgunun kalıcılığı 12 ila 18 ay arasındadır.

 

Dolgular Uygularken Acı Verir mi?

 

En iyi dolgu maddeleri arasında daha iyi hasta konforu sağlayan ve işlem sırasında ağrıyı azaltan lidokain bulunur. Dolgu maddeleri ağrılı değildir ve yaşayabileceğiniz rahatsızlıkları azaltmak için uyuşturma prosedürleri uyguluyoruz. Tedavi sırasındaki rahatsızlık, tedavi edilen bölgelere, kullanılan tekniğe ve kişisel ağrı toleransınıza bağlıdır.

 

Dermal Dolguların Maliyeti Ne Kadar?

 

Dolgu maddelerinin maliyeti, ihtiyaç duyulan hacme ve kullanılan dermal dolgu maddelerinin türüne bağlıdır. Kullanılacak miktara ve dolgunun türü ve kalitesi fiyatı belirlemektedir.

 

Dolgu Yaptırmak İstiyorum Nerden Başlamalıyım?

 

Öncelikle bir konsültasyon planlayın. Konsültasyonda hekiminizle birlikte  hangi tedavinin sizin için en iyi olduğunu belirleyerek eksiksiz bir inceleme yapıyoruz. Daha sonra sizin için en büyük faydayı sağlayacak seçenekleri size yönlendiriyor ve birlikte bir tedavi planı geliştiriyoruz.

BİZE ULAŞIN

[email protected]

ADRES
Hoşnudiye Mah. 746. Sok. No:13/64 Soho Business Center Tepebaşı/Eskişehir

YOL TARİFİ AL

TELEFON
0 552 603 87 26


BİZİ SOSYAL MEDYADA TAKİP EDİN

Op. Dr. Murat Ercan Facebook Op. Dr. Murat Ercan Instagram Op. Dr. Murat Ercan Whatsapp

İLETİŞİM FORMU

Adınız
Soyadınız
Telefon Numaranız
E-posta Adresiniz
Mesajınız

Whatsapp

RANDEVU AL